سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

یک رهبر حماس: ۷۰ درصد ساکنان نوار غزه با خطر قحطی مواجه هستند

یک رهبر حماس: ۷۰ درصد ساکنان نوار غزه با خطر قحطی مواجه هستند یکی از رهبران جنبش مقاومت اسلامی حماس گفت دشمن صهیونیست در حالی برای دویست و شصت و هفتمین روز متوالی به جنگ و جنایات علیه مردم غزه ادامه می‌دهد که ۷۰ درصد ساکنان نوار غزه با خطر قحطی مواجه هستند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۸ - ۰۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 29
کد خبر: ۲۴۷۵۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسامه حمدان افزود که دشمن صهیونیستی تمامی گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و مرگ بر اثر گرسنگی در این باریکه به یک واقعیت تبدیل شده است.

حمدان اظهار داشت رژیم اشغالگر و فاشیست به جنگ گرسنگی علیه ملت فلسطین در غزه ادامه می‌دهد.

وی گفت اوضاع در نوار غزه به ویژه استان‌های غزه و شمال بسیار فاجعه بار است و هزاران نفر در معرض مرگ بر اثر گرسنگی قرار دارند.

حمدان خاطر نشان کرد برآورد‌های سازمان ملل نشان می‌دهد که ۷۰ درصد از ساکنان غزه با خطر قحطی روبرو هستند.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: ۳۵۰ هزار کودک زیر ۵ سال در نوار غزه با کمبود شدید مواد غذایی مواجه هستند.

اسامه حمدان تأکید کرد برآورد‌های سازمان ملل نشان می‌دهد که بیش از نیمی از خانواده‌ها در غزه فقط یک وعده غذایی در روز دارند.

حمدان بیان کرد دشمن صهیونیستی از ۹ ماه پیش همچنان به سیاست به گرسنگی کشاندن ساکنان نوار غزه ادامه می‌دهد.

وی تصریح کرد اشغالگران محاصره نظامی کاملی را بر ساکنان غزه در چهارچوب مجازات دسته جمعی آنان اعمال کردند.

حمدان گفت: دشمن صهیونیستی اقداماتی تنبیهی را برای جلوگیری از ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه در پیش گرفته است.

وی خاطرنشان کرد هیچ مکان امنی در نوار غزه وجود ندارد و اشغالگران هر بار مناطقی را که قبلاً امن اعلام کرده بودند مورد حمله قرار می‌دهند.

عضو ارشد حماس ادامه داد: اقدامات رژیم صهیونیستی در مجموع بسیار بدتر از آن چیزی است که در اردوگاه‌های بازداشت نازی‌ها اتفاق می‌افتاد.

اسامه حمدان اضافه کرد: سیاست گرسنگی در نوار غزه یکی از وحشیانه‌ترین شیوه‌های جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه است.

حمدان تأکید کرد هدف دشمن صهیونیستی از این سیاست فشار بر مردم غزه در راستای تلاش برای ایجاد جایگزین‌هایی برای جنبش حماس است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار